Cursuri de perfecționare

Cursuri de perfecţionare

Curs Ospătar

 

Cursul are ca scop dezvoltarea profesională continuă a angajaţilor din domeniul alimentaţiei publice din judeţul Covasna, precum şi asigurarea posibilităţilor de a însuşi noile tendinţe ale meseriei.

 

Cursul cuprinde 40 ore/ 2 săptămâni  de pregătire.

Curs Bucătar

Acest curs se adresează persoanelor care au absolvit învățămîntul obligatoriu şi care doresc să se califice sau să-şi perfecţioneze cunoștințele în domeniul culinar

Cursul este potrivit si pentru cei care doresc sa învețe pentru pasiunea proprie.

Cursul cuprinde 40 ore/ 2 săptămâni  de pregătire.

Curs Barista şi Latte Arte

Cursul oferă tehnici si metode moderne de predare/instruire/aplicații practice canalizate pe stimularea creativităţii și interactivităţii cursantului

Cursul este potrivit si pentru cei care doresc sa învețe pentru pasiunea proprie.

Cursul cuprinde 40 ore/ 2 săptămâni

 

Curs Somelier

Acest curs este dedicat celor care doresc să-şi însuşească cultura vinurilor, alături de cunoştinţe esenţiale despre tipurile de vin şi asocierea cu preparatele culinare, cursul de somelier stă la baza pregătirii pentru a profesa şi în vânzări

Cursul cuprinde 40 de ore

 

 

Curs  Leadership

Acest curs pregăteşte pe participanţi pentru rolu solicitant ca lider, atât de important în mediul competitiv de azi.

Cursul pune accent pe multe dintre abilităţile necesare unui lider: capacitatea de a-şi forma o viziune, de a şti cum să gestioneze aşteptările partenerilor, de a susţine moralul echipei de a gestiona riscuri, a exploata oportunităţi, a detecta tendinţe şi a construi un mediu creativ şi motivant în care echipa să lucreze.

Cursul cuprinde 20 de ore.

 

Curs  Cofetar – Patiser

Obiectivul cursului este dobândirea unor noi competente profesionale de către personele aflate în căutarea unui loc de muncă a salariaţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor interesate, în vederea exercitării unei activităţi profesionale sau schimbarea meseriei, prin frecventarea şi absolvirea unui curs de perfecţionare.

Cursul cuprinde 40 de ore.

 

Curs Front Office Manager

Cursul de Recepţioner îşi propune de competenţe privind tehnicile specifice activităţii de Front Office şi  aplicarea reglementărilor legale specifice activităţii turistice. Acest curs se adresează persoanelor care vor să profeze în domeniul turismului şi industria ospitalităţii, respectând cerinţele UE, persoanelor care vor să-şi însuşească cunoştinţele necesare unui Recepţioner de hotel eficient, de la cei mai buni specialişti în domeniul turismului, companiilor care doresc să-şi califice personalul, atât pentru îndeplinirea normelor legale, cât şi în vederea creşterii motivării acestora şi îmbunătăţirii calităţii serviciilor oferite clienţilor.

Cursul cuprinde 40 de ore.

 

Curs Administrator Pensiune Turistică

Cursul este necesar tuturor celor care activează în domeniul turismului, celor care deţin pensiuni turistice sau doar le administrează. Administrarea pensiunii este o activitate foarte importantă pentru prosperitatea şi dezvoltarea pensiunii pentru atragerea de turişti, pentru crearea cadrului general necesar pentru satisfacerea acestora.

Cursul cuprinde 40 de ore.

 

Curs de Marketing

Prin acest curs veţi obţine instrumentele necesare pentru înţelegerea clienţilor, veţi descoperi cum puteţi faceţi legătura între aceste cunoştinţe şi crearea produselor, serviciile şi ofertelor corespunzătoare şi veţi descoperi care sunt metodele de alegere a celui mai bun mod de a transmite mesajul, de a capta atenţia şi de a recomanda clienţilor valoarea reală.

Cursul cuprinde 40 de ore.